Voorouders.net
Hét STARTPUNT voor stamboomonderzoek in Nederland
Nieuws Stap voor stap Forum Help Links Zoeken Mijn voorouders

Nieuws

  • Voorouders.net houdt voor u het belangrijkste stamboomnieuws bij.

Forum

  • Hier kunt u uw genealogische
    vragen stellen en in contact
    komen met collega-genealogen.

Internet Gids

Stamboomzoeker.nl

Voorouders.net

  • De Internet Gids bevat duizenden links naar genealogische websites, handig gerangschikt op categorie én provincie of gemeente.
  • Stamboomzoeker.nl is een genealogische zoekmachine waarmee u naar personen kunt zoeken in duizenden stambomen verspreid op internet.
  • Natuurlijk kunt u ook zoeken in binnen de informatie die op Voorouders.net te vinden is.

Mijn.voorouders.net

  • Op Mijn.voorouders.net kunt u GRATIS uw eigen stamboom publiceren. U kijgt dan een eigen subdomein (bv. uwnaam.voorouders.net) en houdt alle controle over uw gegevens en over wie uw stamboom mag zien.
Home » Blog » Eigen kinderen als basis voor database genealogische gegevens

Eigen kinderen als basis voor database genealogische gegevens

29 augustus 2017 20:29 - Roland Wijmenga

Uitgangspunt voor het maken van mijn database zijn mijn eigen kinderen geweest met de vraag: wie zijn jullie voorouders.

 

Naast veel informatie over de familie Wijmenga, vindt u ook informatie over Van der Kolk, Links, Toering en Van der Land.

Bij het zoeken naar leesboeken kwam ik nog een hele stapel genealogische gegevens tegen. Ben inmiddels begonnen met het invoeren daarvan. De eerste resultaten staan inmiddels op de site.

 

Heb inmiddels al een aantal leuke reactie op de website gehad van naamgenoten. Dat levert ook weer nieuwe informatie op. Als 'tegenprestatie' stuur ik een overzicht van de voorouders toe, bekeken vanuit de informatieverstrekker. Dit overzicht gaat terug tot ongeveer 1650.
Mocht u in het bezit zijn van aanvullende gegevens (ook foto's en kopiëen van akten e.d.) en wilt deze aan mij afstaan dan hou ik me van harte aanbevolen. U kunt de gegevens per mail toesturen.

 

In de personenlijst zijn namen van personen vermeld waarvan u de persoonskaart niet kunt raadplegen. De gegevens zijn in verband met de Wet persoonsregistratie niet te raadplegen. Wilt u desondanks meer weten van deze personen dan kunt u mij daar via email om verzoeken. Geeft u dan wel aan wat u relatie is tot de gevraagde persoon en wat u met de gevraagde informatie wilt doen.

 

De informatie kan makkelijk worden doorzocht door op een naam in de linker kolom te klikken. Als de naam vaker voorkomt, verschijnt op de plaats van deze tekst een overzicht. Als de Wet op de privacy daartoe geen belemmering vormt, zijn persoonskaarten te bekijken.

Powered by Family Tree PHP 1.5.1 © 2009-2022 Gerrit Veldman